Modele de esarfe tricotate manual

Modele de esarfe tricotate manual

Îmi plac în mod Special căciulile simple, completate cu un element chic. MODELE prezentate aici sunt ușor de tricotat, așa că nu ratați șansa de a fi în pas cu Moda. Esarfele sunt Practic un dreptunghi alungit DIN matériau Textil care poate fi Matase, Bumbac, Lana sau mohair. AM realizat acest Model de esarfa tricotata manuel cu un modèle destul de simplu, Dar Care necesita totusi cunostinte de Baza in tricotat si crosetat. Am folosit un FIR Poutine buclat, un amestec de Bumbac si vascoza Care confera esarfei tricotate un stil élégant. Acelasi modèle se poate tricota si DIN mohair sous-pneu cu o bordare crosetata DIN Matase. Daca va place acest modèle de esarfa tricotata Manual, doriti sa o fera si aveti neclaritati, astept comentariile voastre in modulul de mai jos. O esarfa tricotata Manual este un element de imbracaminte (un accesoriu) purtat cel mai adesea cu scopul de a proteja gatul de frig si vant Dar are si un ROL Estetic important. Esarfa tricotata Manual se deosebeste de un FULAR tricotat prin forma si dimensiuni.

PE tot randul Nr. 10 vor fi 14 modele de ochiuri agatate (Arata ca un paianjen) Cu Cate 5 ochiuri normale intre ELE plus cate 2 ochiuri normale la inceputul si sfarsitul randului. Ponchoul tricotat sau croșetat este réel în acest Sezon. El poate completa armonios orice ținută. Ultimele 4 randuri ca si primele se Lucrezia normal fara modèle. Astfel modelele vor fi intercalate. Se Repeta modelul de la randul 5, pana la randul 16, pana cand esarfa masoara aproape 2 m. Latimea este aproximativ 55 cm. vă doresc inspirație, soluții originale și creativitate elegantă! Cu croseta Nr. 3 se Lucrezia spatii formiate DIN Cate 3 ochiuri de lant Prinse DIN 6 in 6 randuri tricotate pe toate marginile esarfei tricotate. Apoi, randul 2 se croseteaza Cate 10 picioruse simple cu un jeteu in primul spatiu, si un piciorus scurt in urmatorul, si se Repeta. Iată încă Naomi șaluri și eșarfe croșetate.

Deși nu prea am Experiență în mânuirea croșetei, AȘ încerca totuși să realizez prima variantă. Dupa cum Am spus la inceput, AM tricotat acest modèle si DIN mohair subtire cu Marginea crosetata DIN Matase sau vascoza. In functie de dimensiuni materialul necesar este intre 100-150 gr. mohair naturel. Piesele tricotate sunt ușoare, vaporoase, elegante și Atât de féminin! Culoarea sont un ROL foarte important. Căciulile de același modèle Dar de Culori diferite au un impact diferit asupra aspectului. Iată Naomi Piese minunate în calitate de accesoriu la ținuta de bază, arată superbe! Dar în opinia MEA, trebuie să știi să le porți. Superbe tot ce Lucrezia, felicitari! Nu inteleg INSA modelul CIO. Ma référer la ochiul cu 5 randuri mai jos.